Täyden palvelun tilitoimisto – apuna yrityksille ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Karmitsa Oy tarjoaa tilitoimiston palvelut yrityksille koko maassa. Meillä on asiakkaita kattavasti Helsingistä Kemiin saakka. Monipuolinen palvelumme kattaa kaiken päivittäisistä taloushallinnon asioista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin. Tilitoimistomme toimii aputoiminimellä Tili & Isännöinti Karmitsa.

Taloushallinnon osaamista

Tarjoamme käyttöösi vahvaa taloushallinnon osaamista, joka kattaa eri yhtiömuodot. Sillä välin kun me huolehdimme siitä, että kaikki tulee hoidettua huolellisesti ja ajallaan, sinä voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Tilitoimistossamme sinua palvelee aina tuttu kirjanpitäjä, joka on jo valmiiksi perillä yrityksesi tilanteesta. Palvelumme on joustavaa, ja olemme käytettävissä silloin, kun apuamme tarvitset.

 

Sähköisten taloushallinnon järjestelmien avulla pystymme palvelemaan yrityksiä koko Suomen alueella. Halutessasi autamme sinua siirtymään sähköisiin järjestelmiin. 

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme monipuolista palvelua eri toimialoilla toimiville yrityksille kautta Suomen. Kirjanpitäjämme ottaa hoitaakseen toivomasi kokonaisuuden yrityksen taloushallinnosta. Voimme huolehtia kirjanpidosta, laskutuksesta, reskontrien hoidosta ja yrityksen laskentatoimen oikeellisuudesta toimittamasi aineiston perusteella.

 

Olemme tukena koko yrityksen elinkaaren ajan aina sen perustamisesta alkaen. Jos olet aloittamassa liiketoimintaa, tarjoamme apua kannattavuuslaskelmien tekoon ja yritysmuodon valintaan. Kirjanpitäjämme auttaa myös yrityksen perustamiseen liittyvissä viranomaishakemuksissa. 

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Tutustu myös monipuolisiin LVI-palveluihimme!

Karmitsa Oy on monialainen perheyritys, jolta saat sekä kattavat tilintoimiston palvelut että LVI-alan vahvaa osaamista. Teemme LVI- ja kylmälaiteasennuksia, ja myymälämme Rautavaaralla palvelee laadukkaita LVI-tarvikkeita etsiviä. 

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä – tai tule käymään myymälässämme. Liike on avoinna joka arkipäivä kello 8–16.