Osaavaa palvelua LVI-myymälästä Rautavaaralta

Ota yhteyttä

Karmitsa Oy:n LVI-myymälä palvelee Rautavaaralla. Saat meiltä osaavaa LVI-alan palvelua, esimerkiksi LVI-asennukset ja LVI-remontit sekä laadukkaat LVI-alan tarvikkeet. Tule käymään paikan päällä tai kysy lisätietoja!

LVI-asennukset ja -remontit

Teemme kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla sekä uudis- että saneerauskohteiden lämmitys-, käyttövesi- ja ilmanvaihtoasennukset sekä tarvittavat mittaukset ja säädöt. Pystymme ottamaan hoitaaksemme esimerkiksi kylpyhuone- ja saunatilojen remontit lattiasta kattoon. Palvelu onnistuu avaimet käteen -periaatteella, jolloin huolehdimme kaikesta tarvikkeista alkaen. Meillä on hyvä yhteistyökumppaneiden verkosto, jonka avulla saamme tarvitsemasi laitteet ja tarvikkeet remonttiisi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Teemme myös kylmälaiteasennukset sekä ilmalämpö- ja maalämpöpumppujen asennukset. Avullamme voit säästää energiaa ja pienentää sähkölaskuasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Myymälämme on avoinna joka arkipäivä

Myymälästämme saat laadukkaat LVI-laitteet ja -tarvikkeet suoraan mukaasi. Sitä, mitä meiltä ei löydy valmiiksi, tilaamme maahantuojilta ja tukkuliikkeiltä.

 

Myymälämme ja varastomme sijaitsee Ollintiellä Rautavaarassa. Palvelemme joka arkipäivä. 

 

Karmitsa Oy

Ollintie 3

73900 Rautavaara

 

Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–16. Ota yhteyttä, jos haluat asioida myymälässä aukioloaikojen ulkopuolella!

Yhteystiedot

Yritysperheeseemme kuuluu myös tilitoimisto

Myymälämme ja varastomme kanssa samoissa tiloissa toimii myös Tili & Isännöinti Karmitsa. Tili & Isännöinti Karmitsa on perheyrityksemme aputoiminimi. Se tarjoaa asiantuntevaa taloushallinnon palvelua eri toimialojen yrityksille. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito sekä tilinpäätösten, veroilmoitusten ja muut viranomaisilmoitusten teko.

 

Tutustu tarkemmin tilitoimistomme palveluihin ja ota yhteyttä!